Personal Tuning Therapie

Wist je dat je door het toepassen van houding- en ademoefeningen je pijn- en vermoeidheidsklachten flink kunt verminderen?

Doordat je lichaam niet meer automatisch in herstel veert (als gevolg van bijvoorbeeld langdurige stress, beweegproblemen, houdingproblemen, hoge adem of veelvuldig suiker/alcohol gebruik), verzuurt je bloed en verkrampen bepaalde bloedvaten in je lichaam. Deze verkramping geeft symptomen die de basis vormen voor burn-out, prikkelbare darm, fybromialgie, chronische vermoeidheid, chronische ontstekingen.

BuroSterker leert je, door inzet van Personal Tuning Therapie, gedurende een programma van 4 sessies de goede houding- en ademoefeningen toepassen! Ontdek de herstelkracht van je eigen lichaam en meld je aan!

 

Reacties van deelnemers:

“Het programma heeft mij meer gebracht dan ik had verwacht. Door 2 x per dag bewust stil te staan -figuurlijk dan- bij je eigen lijf merk je eerder verschillen op tussen goede en minder goede dagen. Mijn vraag is dan: wat maakte deze dag dan zo? En zo ontdekte ik een bepaald patroon bij mezelf. Dat is veel specifieker dan zo af en toe te denken: ‘vroeger had ik veel meer energie dan nu’. Door mezelf elke dag even te monitoren ben ik na verloop van tijd mijn triggers gemakkelijker gaan herkennen. “

” PTT leert je om meer naar je lichaam te luisteren. De oefeningen geven een rustpunt aan het begin en eind van de dag. Doordat ik nu beter doorslaap in de nacht, ben ik overdag ook fitter. Daarnaast is mijn prikkelbare darm minder geïrriteerd. De balans tussen stress en rust is voor mij belangrijk om in de gaten te houden, de methode brengt mij meer rust en helpt mij hierbij. ”

 

Het begeleidingsprogramma is te volgen in een groep met maximaal 6 deelnemers, of individueel!