BuroSterker

Centrum voor Stressreductie, Ademtherapie en Meditatie

Over mij

Mijn naam is Titia Weistra (1974), sinds 1998 ben ik werkzaam binnen het werkveld van Mens, Arbeid & Gezondheid. Jarenlang heb ik gewerkt vanuit de rol van HR manager en verzuimspecialist bij met name zorgorganisaties. Deze ervaring, gekoppeld met persoonlijke ervaringen hebben geresulteerd in de start van BuroSterker, centrum voor stresshantering en ademtherapie.

Ik woon in Friesland, samen met mijn man, 3 kinderen en 2 honden.

Het is mijn persoonlijke passie en missie om mensen te laten ervaren dat zij zelf alles in zich hebben om te komen tot zelfherstel, kracht en weerbaarheid. Dit doe ik niet alleen vanuit geleerde, theoretische kennis, maar ook vanuit ervaringsdeskundigheid.

Vanuit persoonlijke ervaring ken ik namelijk de impact van het hebben van een chronische ziekte, in mijn geval reuma psoriasis. In mijn zoektocht naar minder pijn en meer energie ben ik in aanraking gekomen met ademtherapie, dit heeft mijn leven veranderd. Geen pijn meer en hernieuwde energie! Een kleine verandering in mijn  dagelijkse routine bracht mij weer terug bij mijzelf  …. Dit effect heeft mij geïnspireerd zelf ook ademtherapeut te worden!

 

 

Sinds eind 2016 ben ik gevestigd in Vitaliteitscentrum Pand 40 aan de Graaf Adolfstraat 35H in Sneek. Binnen Pand 40 zijn nog 2 bedrijven actief; Praktijk BodySpirit (van Joan Piersma) en Arlequino training & coaching (van Carla Onsman – v.d. Veen). Binnen Pand 40 staan gezondheid, zelfherstel, bewust leven en welzijn voorop!