BuroSterker

Centrum voor Stressreductie, Ademtherapie en Meditatie

Personal Tuning Therapie

Last van chronische ontstekingen, chronische gewrichtspijn, spierpijn, fybromyalgie, slaapproblemen, burnout/stress, rusteloze benen? Lees dan vooral verder wanneer je deze klachten wilt verminderen ….

Wanneer er stress in ons lichaam ontstaat door uitputting en/of fysiek trauma én er is verminderde doorstroming in de nekslagaders, gaan uiteindelijk alle slagaders én darmspieren in ons lichaam verkrampen. Doordat je lichaam niet meer automatisch in herstel veert (als gevolg van bijvoorbeeld langdurige stress, beweegproblemen, houdingproblemen, hoge adem of veelvuldig suiker/alcohol gebruik), verzuurt je bloed en verkrampen bepaalde bloedvaten in je lichaam. Deze verkramping geeft symptomen die de basis vormen voor burn-out, prikkelbare darm, fybromialgie, chronische vermoeidheid, chronische ontstekingen.

Wist je dat je door het toepassen van houding- en ademoefeningen je pijn- en vermoeidheidsklachten flink kunt verminderen? Binnen de Personal Tuning Therapie beïnvloeden we het lichaam op de pijlers Adem, Houding, Voeding en Beweging. Genoemde klachten kunnen door beoefening van PTT sterk afnemen!

Wat moet je daarvoor doen?
-zorg elke morgen dat je bekken en wervelkolom optimaal staan
-versterk de spieren die dat moeten doen
-gebruik die spieren om je houding goed te houden
-leer de Epiphora Ademtechniek waarmee je snel herstelt, en je slagaders en darmspieren goed ontspannen
-neem op tijd een adempauze

 

De Epiphora ademtechniek is een zelfgeneesmethode die ontwikkeld is in de PersonalTuning Therapie. Dit is een eenvoudige en effectieve methode die iedereen kan toepassen voor zelfgenezing en het voorkómen van klachten en aandoeningen. Epiphora houding- en ademtechnieken zorgen ervoor dat ons hoofd, en daarmee meestal ook ons hele lichaam de juiste voeding krijgt om te floreren.

In deze video zie je wat Personal Tuning met je doet:

Epiphora Ademen

www.burosterker.nl

Slået op af BuroSterker i 1. marts 2018

 

 

Herken jij jezelf in bovenstaande klachten en wil je leren hoe je op natuurlijke wijze kunt werken aan zelfherstel van je lichaam? Aarzel dan niet en boek een afspraak!!

Tijdens de intake bespreken we jouw vraag en de mogelijkheden van Personal Tuning Therapie. BuroSterker leert je gedurende een programma van 5 sessies de goede houding- en ademoefeningen toepassen! Ontdek de herstelkracht van je eigen lichaam en meld je aan!

 

Ik wil Personal Tuning

 

 

Reacties van deelnemers:

“Het programma heeft mij meer gebracht dan ik had verwacht. Door 2 x per dag bewust stil te staan -figuurlijk dan- bij je eigen lijf merk je eerder verschillen op tussen goede en minder goede dagen. Mijn vraag is dan: wat maakte deze dag dan zo? En zo ontdekte ik een bepaald patroon bij mezelf. Dat is veel specifieker dan zo af en toe te denken: ‘vroeger had ik veel meer energie dan nu’. Door mezelf elke dag even te monitoren ben ik na verloop van tijd mijn triggers gemakkelijker gaan herkennen. “

” PTT leert je om meer naar je lichaam te luisteren. De oefeningen geven een rustpunt aan het begin en eind van de dag. Doordat ik nu beter doorslaap in de nacht, ben ik overdag ook fitter. Daarnaast is mijn prikkelbare darm minder geïrriteerd. De balans tussen stress en rust is voor mij belangrijk om in de gaten te houden, de methode brengt mij meer rust en helpt mij hierbij. ”

 

Het begeleidingsprogramma is zowel individueel als in een groep te volgen.